Rio Aguas

Dit is een rondwandeling die start in de buurt van Sorbas. Namelijk in een klein gehucht «Los Molinos del Rio Aguas». In het gehucht zijn mensen komen wonen die proberen zo ecologisch mogelijk te leven. De wandeling kun je doen vanuit het dorp tot aan de bron van deze rivier. De rivier en de bron zijn voor hen onmisbaar om te overleven en er werden daarom ook al veel acties opgezet om daaraan iets te doen. Info kun je terplaatse verkrijgen.

Als je niet langs dezelfde weg wilt terugkeren dan is er nu een mogelijkheid om een rondwandeling te doen van 10 km. Daarvoor grijpen we terug naar Wikiloc.

Met de wandelapp Wikiloc: markeer in het veld Navigate bovenaan  Worldwide, en vul onderaan in het veld «search text or Wikiloc ID» in «kayman».  Kies dan de wandeling «Circular por el Rio Aguas» (Paraje natural Karst en Yesos de Sorbas – 10,03 km) Sla deze wandeling op door onderaan te klikken op Download trail + map. Dan kun je de wandeling altijd op je smartphone terugvinden. Klik je meteen op de groene knop «Save and follow» dan kun je onmiddellijk vertrekken. 

Een duidelijke kaart op de PC kun je vooraf bekijken als je op volgende link klikt:

https://nl.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=view&id=2349681&measures=off&title=off&near=off&images=off&maptype=SPowered by Wikiloc

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s